Påskekrim 2024 – Døde menn går på ski blir årets mest spennende filmopplevelse

Opplev Norsk Påskekrim Som Aldri Før

«Døde menn går på ski» er en påskekrim basert på den besteselgende boken med samme tittel. Gå ikke glipp av årets påskekrim – se den på kino! Kinopremieren finner sted 15.mars, og lover å levere både spenning og underholdning i påskehelgen.

«Døde menn går på ski» – En Spenningstur

Basert på den populære boken skrevet av Knut Nærum, tar «Døde menn går på ski» deg med på en reise inn i fjellets villmark, blandet med detektivfortellinger, mørke hemmeligheter og en god dose humor. Denne opplevelsen blir en viktig del av årets «Døde menn går på ski» og din påskeferie.

Synopsis Av Filmen

Historien handler om en narcissistisk milliardær som inviterer en mislykket forfatter, en mannssjåvinistisk psykiater, en psykotisk sladderjournalist og en kokainsniffende barne-TV-stjerne til en hjemsøkt hytte for å feire påske. Men når en av dem blir funnet halshugget, nå må de konfrontere hverandres mørke hemmeligheter og avsløre morderen blant dem.

Hva Kan Du Forvente Av Filmen

  • En hyllest til den klassiske påskekrimmen
  • En blanding av spenning, komedie og eventyr
  • En opplevelse fylt med påskehygge og påskeopplevelser
  • En film som passer perfekt for påskeunderholdning

Stjernespækket Rolleliste

Rollelisten inkluderer kjente navn som Trim Balaj, Per Christian Ellefsen, Eivind Sander, Nikis Theophilakis, Helene Eidsvåg, Ingar Helge Gimle, Stig Henrik Hoff, Oscar Jean, Hans Kristian Ingelsrud, Sunniva Lind Høverstad, Tone Nielsen, Mads Sjøgaard Pettersen og Anne Krigsvoll. Bokens forfatter, Knut Nærum, har også en mindre rolle som en politietterforsker i filmen.

Delta I Premieren

Du kan være en del av påskekrimmens høydepunkt i 2024 ved å delta på filmens premiere. Den røde løperen vil bli rullet ut på Colosseum 1 den 15.mars 2024. Du kan forhåndsbestille billetter og bli med på dette fantastiske påskeeventyret. Husk å følge «påskekrim 2024» på Facebook for alle de siste oppdateringene.

En Eksklusiv Mottakelse

Det blir en eksklusiv mottakelse etter premieren, med spesielle gjester som forfatteren Knut Nærum, regissørene og rollebesetningen. Dette er en gyllen mulighet til å møte stjernene fra filmen og oppleve påskekrim på sitt beste.

Ikke Gå Glipp Av Døde Menn Går På Ski

Forbered deg på en uforglemmelig påskeferie med «Døde menn går på ski». Opplev det ultimate innen norsk påskekrim og nyt et adrenalinfylt eventyr i de norske fjellene! Perfekt for de som søker spenning, mysterier, og påskegåter omkranset av vakre norske landskap.

påskekrim 2024

Vanlige spørsmål om påskekrimfilmen «Døde menn går på ski»

Hva handler filmen «Døde menn går på ski» om?

Filmen følger en gruppe ulike karakterer som blir fanget i en hjemsøkt hytte etter at en av dem blir funnet halshugget. De må samarbeide for å avsløre morderen blant dem.

Når har filmen premiere?

Filmen har kinopremiere den 15. mars 2024 på Colosseum 1.

Hvem er med i rollebesetningen?

Rollelisten inkluderer Trim Balaj, Per Christian Ellefsen, Eivind Sander, Nikis Theophilakis, Helene Eidsvåg, Ingar Helge Gimle, Stig Henrik Hoff, Oscar Jean, Hans Kristian Ingelsrud, Sunniva Lind Høverstad, Tone Nielsen, Mads Sjøgaard Pettersen og Anne Krigsvoll.

Er Knut Nærum også med i filmen?

Ja, Knut Nærum har en mindre rolle som politietterforsker i filmen.

Hvilken sjanger tilhører filmen?

«Døde menn går på ski» er en spenningsfylt komedie som tar deg med på et eventyr i de norske fjellene.

Hvordan kan jeg få billetter til premieren?

Du kan bestille billetter til premieren på Colosseum 1 den 15. mars 2024 for å oppleve denne fantastiske påskekrimmen.

Vil det være noen spesielle arrangementer i forbindelse med premieren?

Ja, det vil være en eksklusiv mottakelse med besøk fra Knut Nærum, regissørene og det stjernespekkede skuespillerensemblet. En opplevelse du ikke vil gå glipp av!

Påskekrim 2024 - Døde menn går på ski blir årets mest spennende filmopplevelse

«`html

«`