Personvernserklæring

 1. Innledning

Vi, på Gazette.no, forstår viktigheten av personvern. Denne personvernerklæringen forklarer hvordan vi samler inn og behandler informasjonen din når du besøker nettstedet vårt. Vi oppfordrer deg til å lese denne erklæringen grundig for å få innsikt i våre personvernpraksiser og hvordan vi håndterer dine personopplysninger.

 1. Informasjon vi samler inn

2.1 Personlig identifiserbar informasjon

Vi kan samle inn personlig identifiserbar informasjon fra deg når du frivillig gir oss denne informasjonen ved å kontakte oss via e-post. Denne informasjonen kan omfatte navnet ditt og e-postadressen som er knyttet til [url].

2.2 Automatisk innsamlet informasjon

Når du besøker nettstedet vårt, kan vi automatisk samle inn visse typer informasjon. Dette kan inkludere IP-adressen din, nettlesertype, operativsystem, henvisende nettsider, besøkstidspunkt og annen lignende informasjon.

 1. Bruk av innsamlet informasjon

Vi bruker den innsamlede informasjonen til følgende formål:

 • Å svare på henvendelser og spørsmål fra brukerne våre.
 • Å forbedre og tilpasse nettstedet vårt basert på tilbakemeldinger og behov fra brukerne.
 • Å sikre at nettstedet fungerer korrekt og opprettholde en trygg nettbasert opplevelse.
 • Å oppfylle våre juridiske forpliktelser og beskytte våre rettigheter.

 1. Deling av informasjon

Vi deler ikke din personlige informasjon med tredjeparter for deres eget markedsføringsformål. Imidlertid kan vi dele din personlige informasjon med følgende parter i visse tilfeller:

 • Tredjeparts betalingsleverandører: Når du gjennomfører kjøp på nettstedet vårt, bruker vi pålitelige tredjeparts betalingsleverandører for å behandle betalingene. Disse betalingsleverandørene samler inn og behandler betalingsinformasjonen din på våre vegne, i samsvar med deres egne personvernregler og retningslinjer.
 • Lovpålagt deling: Vi kan dele din personlige informasjon når det kreves av loven eller når vi mener at slik deling er nødvendig for å overholde juridiske prosesser eller anmodninger fra offentlige myndigheter.

 1. Informasjonssikkerhet

Vi tar alle rimelige tiltak for å beskytte din personlige informasjon mot uautorisert tilgang, endring, avsløring eller ødeleggelse. Vi benytter bransjestandard sikkerhetstiltak for å beskytte informasjonen din og opprettholde et trygt miljø.

 1. Dine rettigheter

Som bruker av nettstedet vårt har du visse rettigheter knyttet til dine personopplysninger. Disse rettighetene inkluderer:

 • Rett til å få tilgang: Du har rett til å be om tilgang til personopplysningene vi har om deg.
 • Rett til retting: Hvis du oppdager at informasjonen vi har om deg er unøyaktig eller ufullstendig, har du rett til å be om at vi retter opp disse opplysningene.
 • Rett til sletting: Du har rett til å be om sletting av dine personopplysninger når de ikke lenger er nødvendige for formålene de ble samlet inn for.
 • Rett til å protestere: Du har rett til å protestere mot behandlingen av dine personopplysninger når det er basert på berettiget interesse eller utføres for direkte markedsføring.

Hvis du ønsker å utøve noen av disse rettighetene, vennligst kontakt oss via e-post på [email protected]. Vi vil behandle dine henvendelser i samsvar med gjeldende personvernlover.

 1. Endringer i personvernerklæringen

Vi kan oppdatere denne personvernerklæringen fra tid til annen for å gjenspeile eventuelle endringer i våre personvernpraksiser. Eventuelle oppdateringer vil bli publisert på nettstedet vårt, og endringsdatoen vil være tydelig angitt øverst i erklæringen. Vi oppfordrer deg til å jevnlig gjennomgå personvernerklæringen for å holde deg oppdatert om våre personvernpraksiser.

 1. Kontakt oss

Hvis du har spørsmål, bekymringer eller klager angående vår personvernerklæring eller vår behandling av dine personopplysninger, kan du kontakte oss via e-post på [email protected]. Vi vil gjøre vårt beste for å svare på dine henvendelser så raskt som mulig.

Sist oppdatert: 8. juni 2023